Ingyenes szállítás 250 RON fölött!
07-44-539-915 szekelyjatekok@gmail.com
IMG-LOGO
ICON !
Termék Db. Ár Összeg(RON) Törlés
IMG-PRODUCT
IMG-PRODUCT
IMG-PRODUCT


RON


Korosztály: 16 év

Leírás

A ´90-es években, a hatóságot kijátszva, 30 alkalommal rabolt a Viszkis nével elhíresült Ambrus Attila, aki a Ceausescu diktátor által vezetett Romániából szökött Magyarországra a jobb élet reményében. A jobb élet 6 éven keresztül kísérte. A bank, utazási irodák, takarékszövetkezetek kirablásaival összesen 195 millió forintot zsákmányolt, amiből bőven telt a habzsi-dőzsire a Viszkisnek. 6 év után elkapták - pedig nagyon sokan szurkoltak neki, hogy ne kerüljön rendőrkézre - és 17 év börtönre ítélték, de a jó magaviseletéért 13 év után szabadon engedték. Ma már jó útra tért és becsületesen dolgozik is a pénzért.
Ezt a játékot a Julian Rubinstein által írt A Viszkis dokumentumregény, Ambrus Attila által írt Haramia regény, valamint a játék ötletgazdája és szerzője, a játékpiacon már jól ismert - Székely Gazdálkodó, Székely Aktív, Székely Mesterségek megalkotója - Ágoston György saját élménytapasztalata inspirálta.
Ebben a játékban lehetsz te is a bankrabló Viszkis, akit a Nyomozó el kell csípjen, lehetsz a Melós, vagy a Nő is, aki megússza a balhékat.... de lehetsz akár maga az Ördög is!
Ebben a játékban senki sem ártatlan és a cél, hogy minél több pénzt szerezz!
A játék tartozékai: magyar nyelvű használati útmutató, szerepkártyák (Nyomozó, Viszkis, Nő, Melós, Ördög, Zsivány, Spicli, Cinkos, Díler, Késes, Dáma, Strici, Prosti, Seftes), rendőrségi kártyák, blokkolókártyák, pénzkártyák.
A Viszkis kártya-szerepjáték ajánlott: 16 év felett Játékosok száma: 3-7 fő

Letölthető szabályzat
Székelyjátékok
Created by Swapon-Group
2019